Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Darwin Díjasok

 • A tapasztalt ejtőernyős, Ivan McGuire elhatározta, hogy lefilmezi az egyik ugrását. A kamerát magával is vitte, az ejtőernyőt viszont már elfelejtette.
 • A kameruni Henri M’Bongo jobban tette volna, ha nem lop el néhány tyúkot a szomszédaitól. A dühös tulajdonosok arra kényszerítették, hogy egye meg, amit ellopott. Henri megtette, csakhogy megfulladt a tollaktól és a csontoktól.
 • A fogadást megnyerte, életét azonban elvesztette egy amerikai férfi,aki azt akarta bebizonyítani barátjának, hogy a lakkbenzin gyúlékony anyag. Hogy haverját meggyőzze igazáról, magára öntötte az anyagot, és meggyújtotta. Hat nappal később a kórházban belehalt égési sérüléseibe.
 • Minden nő tudja, hogy a tamponhasználatnak vannak veszélyei, az amerikai Mark Gleeson viszont azt bizonyította be, hogy a férfiak sincsenek biztonságban. 1996-ban felesége tamponjával dugta be azorrát, hogy ne horkoljon, és álmában megfulladt.
 • Roger Wallace repülőmodelljével mulatta az időt egy arizonai mezőn,amikor elvakította a nap, és saját fejének vezette a három kilós gépet.
 • Segíteni mentek Szudánba, ehelyett három embert öltek meg a belgalégierő katonái, amikor véletlenül ráejtettek a segélyre váró szudániak fejére egy láda élelmiszert.
 • Kitalálni sem lehetne bizarabb halálesetet, mint ami egy autó két utasával történt Iránban. Egy sas repült el nyitott járművük felett, ésvéletlenül beleejtette prédáját az autóba – egy kobrát. A kígyó mindkét utast halálra marta.
 • A nevetésbe tényleg bele lehet halni. Egy ötven éves brit férfi egy vígjátéksorozatot nézett a BBC-n, amikor nevetés közben szívrohamot kapott. Özvegye később levelet írt a műsor készítőinek, melyben megköszönte nekik, hogy ilyen örömtelivé tették férje utolsó perceit.
 • 1998-ban egy Hetsberger nevű bankrabló egy cetlit nyújtott be az egyik bankpénztár ablakában ülő nőnek: "Ide a pénzt! Gyorsan vagy lövök!" A rémült pénztárosnő oda is adta a férfinak a kasszában lévő 4000 dollárt. A rablót még aznap elfogták. Később, amikor a pénztáros a bíróságon azt vallotta, hogy megfenyegette őt a férfi, a bűnöző 1,5 millió dolláros kártérítési pert indított hamis vád miatt, mivel ő egyetlen szót sem szólt a rablás során.

Vicces esetek!!!

 • New Yorkban egy társasház egyik lakója kizárta magát hatodik emeleti lakásából. Az asszony segítségére sietett a bátyja, aki úgy próbált bejutni a lakásba, hogy az épület tetejéről egy kötélen leereszkedett a hatodik emeleti ablakig. Az ablak azonban nem volt nyitva, a férfi pedig a tetőre visszamászni már nem bírt. Egy órán át lógott a kötélen, mire a tűzoltók kijöttek, és a lakásba behatolva az ablakon át megmentették a "szuperhőst".
 • Wichitában egy asszony épp hazaérkezett a munkából, mikor zajt hallott a ház pincéjéből. Lement és a mosókonyhában talált egy idegent, aki valószínűleg a pinceablakon át hatolt be a házba. A betörő nem viselt mást, csak egy alsógatyát, és éppen a mosógépet használta. Amikor rajtakapták, hirtelen menekülni kezdett, de még kiragadta az asszony kezéből a táskáját. A félmeztelen embert a nő üldözőbe vette. Bár sikerült visszaszereznie tőle a táskát, de a férfi a ruháit hátrahagyva elmenekült. 
 • San Diegoban egy ingatlanügynök felfigyelt egy háztulajdonosra, aki otthonában különleges állatfajtákat rejtegetett. A kaliforniai hatóságot vizsgálatot indítottak az ügyben. Kiderült, hogy az állatbarát Arthur Stehly háza táján több mint 100 állat éldegélt, többek között pávák, emuk, libák, kecskék, sőt a férfi még egy vízilóra is szert tett. A 12-15 évesre becsült vízilovat a hivatalos szervek azonnal egy floridai állatmenhelyre szállították, ahol gondoskodnak biztonságos elhelyezéséről.
 • Stehly úr szomszédai bevallották, hogy tudtak a nagytestű állat jelenlétéről, bár sosem látták, de annál inkább érezték a szagát, főként amikor szomszédjuk a víziló ürüléket a kertjében trágyaként szétterítette. 
 • Egy férfi egy különleges fajta teknőssel és egy pitonnal bement az állatkertbe, és érdeklődött, hogy megvennék-e tőle az állatokat. A balfék árus csak egyetlen hibát követett el, mégpedig azt, hogy nem vette észre az állatkert bejáratánál kirakott hirdetést, miszerint keresik az a különleges fajta teknőcöt és pitont, melyek nemrég tűntek el a hüllőházból. 
 • Az Oregon állambeli Echo városában a városháza felújításakor a munkások különös dolgot találtak. A padláson, melyen 1916 óta a galambokon kívül nem járt senki, az évek során 5 és fél tonnányi madár ürülék gyűlt össze. A 400 négyzetméteres padlás feltakarítása egy egész takarítóbrigádnak egy heti munkájába került. 
 • "Csoda, hogy a mennyezet nem szakadt le!" - fűzte hozzá az esethez a polgármester. 
 • A floridai Brevard megyében egy különös bűnesetet jelentettek be a rendőrségen. A bejelentő Bryen Osteen arra panaszkodott, hogy míg ő aludt, valaki kilopott a szájából egy 80 dollár értékű aranyfogat. A hihetetlen sztorit a férfi azzal támasztotta alá, hogy nagyon mélyen szokott aludni, és a kérdéses éjszakán vendégek voltak nála, aki közül az egyik nagy valószínűséggel belopózott a szobájába és észrevétlenül kihúzta a fogát. 
 • Hogy hogyan végződött a nyomozás, arról sajnos nincs információnk.